Om oss

Elspecialisterna Eslöv, är en helhetsleverantör av solcellsinstallationer för lantbruk, jordbruksfastighet och maskinhallar. Fyll i vårt formulär nu för att boka möte.  Vi ser fram emot att träffa dig!  

Få Konsultation

ELSPECIALISTERNA I ESLÖV AB

Vår ambition är att du ska känna dig trygg när du anlitar oss och att du kan luta dig tillbaka och lita på att vi tar hand om allt som behöver göras.
Vi är stolta över vårt arbete och lägger stor vikt vid att leverera högkvalitativa resultat till våra kunder.

VÅR AMBITION & RESAN HIT

Vi är en erfaren elektrikerfirma med en bred erfarenhet inom både små och stora projekt. När du väljer att anlita oss så garanterar vi en service som uppfyller dina förväntningar.

För oss är det viktigt att följa en rad självklara principer som att hålla deadlines, hålla sig inom budgeten, erbjuda smarta lösningar som förenklar och framför allt att förverkliga dina önskemål. Oavsett om du behöver hjälp med installation av dimmersystem för dina lampor eller solpaneler på ditt tak, så kan vi erbjuda en gedigen erfarenhet inom området.

SÄKERHET ÄR VÅRT LEDORD

Vi på Elspecialisterna har säkerhet som ett av våra främsta ledord. Vi förstår att arbeten som involverar el är mycket känsliga och kan innebära faror om de inte utförs på rätt sätt. Därför anser vi det vara oerhört viktigt att allt elarbete genomförs av auktoriserade elektriker.
En felaktig elinstallation är direkt livsfarlig.

Du kan känna dig säker och trygg när du anlitar oss på Elspecialisterna för dina elinstallationer och elreparationer. Vi sätter alltid din säkerhet främst och arbetar hårt för att upprätthålla de högsta standarderna i branschen.

DIN LOKALA SOLCELLSINSTALLATÖR I SKÅNE, MALMÖ, ESLÖV, HELSINGBORG & LUND

Vi gör det enkelt att investera i smarta och innovativa solenergilösningar. Elspecialisterna i Eslöv AB erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom solenergi för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och lantbruk.

Z

Auktoriserade elektriker

Med auktoriserade elektriker från Elspecialisterna är du garanterad säkra och pålitliga elinstallationer.

Z

Gedigen erfarenhet

Med gedigen erfarenhet skräddarsyr vi lösningar för dina elbehov. Lita på oss för kvalitet och pålitlighet.

Z

Säkerhet & Kundfokus

Din säkerhet är vår högsta prioritet. Vi är alltid tillgängliga för dig och dina elbehov.

Nyheter, erbjudanden & hållbara tips!

Om oss